Ledenvoordelen

Lidkaart

Als lid van de gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie.

Bij tal van handelaars en spaarpartners in Vlaanderen en Brussel krijg je spaarkorting in je online portemonnee.  Van zodra je 10 euro bij elkaar gespaard hebt, kan je betalen met je lidkaart en besparen op je aankopen. Zo verdien je jaarlijks al snel het bedrag van je lidgeld terug!

Met de Gezinsbond valt er zóveel te beleven: ijspret, dierentuin, pretparken, topsport, musical, jeugdtheater, enz. De Gezinsbond staat voor kwaliteit én betaalbaarheid. De uitstapjes die in ‘Je lidkaart meer waard’ worden voorgesteld, zijn zeker de moeite waard en voor leden van de Bond zijn ze altijd net iéts interessanter…

Voor een recente activiteitenkalender, klik hier.

Meer info vind je hier of bij bestuurslid Geert Verdeyen, Elzenstraat 41. Telefoon: 015/62.01.77 of via email: geert.verdeyen@telenet.be

Kortingskaart openbaar vervoer

Met de kortingskaarten openbaar vervoer kun je van een korting op het openbaar vervoer van de NMBS en bij de Lijn genieten. Elk gezin met 3 of meer kinderen kan de kaart aanvragen.

Meer info vind je hier.
het aanvraagformulier vind je hier.
Aanvraagformulier ouders zonder kinderen te laste vind je hier.

Je aanvraagformulier, correct ingevuld en met €6 bijgevoegd, kan je bij Geert Verdeyen, Elzenstraat 41, in de brievenbus deponeren. Voor vragen kan je ook bij hem terecht.

Bioscoopcheques

Als lid van de Gezinsbond kan je nog steeds bioscoopcheques met korting op de lidkaart aankopen, geldig in alle Utopolis bioscopen o.a. Mechelen. Per ticket van €8,5 krijg je €1,5 korting op je lidkaart waarmee je spaart. De kaarten zijn voor alle films en blijven enkele maanden geldig.

Breng dus steeds je lidkaart van de Gezinsbond mee bij aankoop.

De bioscoopcheques zijn te koop bij bestuurslid Geert Verdeyen, Elzenstraat 41: tel. 015/62.01.77, geert.verdeyen@telenet.be

Verhuur bakplaten pannenkoeken

Info bij Geert Verdeyen: geert.verdeyen@telenet.be