info

Hoe kan je ons het best contacteren?

Gezinsbond

De Gezinsbond is een pluralistische vereniging die de belangen van alle gezinnen verdedigt, los van hun ideologische of politieke opvattingen en los van de samenstelling van het gezin. Onze werkterreinen zijn: gezinspolitieke acties, een waaier aandienstverlening, sociaal-cultureel werk en het verenigingsleven.

Maar de Gezinsbond is in de eerste plaats de afdeling in jouw buurt. Dankzij de inzet van enkele vrijwilligers kan je in Elewijt genieten van een gevarieerd activiteitenaanbod waarvan wij je ook via onze nieuwsbrief BOND-IG op de hoogte houden.

De Gezinsbond telt ongeveer 280.000 leden-gezinnen in Vlaanderen en Brussel. In Elewijt bereiken we ruim 300 gezinnen.Op deze pagina’s kan je kennis maken met onze afdeling in Elewijt en onze werking leren kennen.

Lid worden

Voor 40 euro per jaar wordt jouw gezin lid van de Gezinsbond. Naar aanleiding van een geboorte bieden we je een √©√©nmalig gratis lidmaatschap aan. Als lid kan je genieten van alle voordelen en diensten van de Gezinsbond en krijg je om de veertien dagen de gezinskrant ‘De Bond’, met informatie over de bondsactiviteiten in onze regio.

Je kunt lid worden van onze afdeling door het aanvraagformulier in te vullen op de website www.gezinsbond.be.

Privacyverklaring

Op deze link vind je onze privacyverklaring

Contact

De Gezinssport Elewijt is te bereiken via mail
Badminton: gsf.elewijt@gmail.com
Multimove: multimove.elewijt@gmail.com

De Gezinsbond Elewijt is te bereiken via mail: gezinsbondelewijt@yahoo.com

Rekeningnummer Gezinssport Elewijt: BE22 0013 2138 7247 (enkel voor inschrijvingen sport!)

links

Andere nuttige websites:

Afdelingen groot-Zemst: